tisdag 25 november 2008

Basket och Muay Thai mixas i Fireball


Basket och Muay Thai på samma gång? Låter vansinnigt töntigt, men efter att ha bevittnat den nya trailern på kommande Fireball verkar det onekligen som att vi har brutal underhållning att vänta oss.

Fireball handlar om Tai, en ung kille som slipper arresten tack vare sin tvillingbror Tan. När Tai lämnar häktet finner han sin bror i koma med allvarliga skador. Tans flickvän hävdar att han ådrog sig skadorna när han samlade ihop pengar för att kunna frige Tai.

Tai känner sig skyldig och bestämmer sig för att söka upp de som skadat hans bror. Resan leder till en organisation som anordnar illegala basketmatcher, men inte vilka matcher som helst. Här gäller inga regler, matcherna bloddrypande sammandrabbningar där slag, sparkar och tillhyggen blandas in i sporten. Tai blir därefter medlem i laget Fireball.

Fireball blir trots sin annorlunda premiss en film att hålla ögonen på. Är någon sugen på våldsam underhållning av sällan skådat slag? Titta då på trailern här nedan så vet ni vad ni har att se fram emot.


Av: Peter Nilsson

Inga kommentarer: