lördag 11 oktober 2008

Muay Thai Chaiya regissören gör film med Wisit Sasanatieng


Thailändske regissören Kongkiat Komesiri bakom fjolårets framgångsrika kampsportsfilm Muay Thai Chaiya är aktuell med en ny film. Ett genrebyte kan vi räkna med då projektet som bär titeln Slice blir Komesiris andra besök i skräckfilmens värld, han har tidigare regisserat den bloddrypande Art of the Devil 2. Om den nyheten inte är är av tillräckligt intresse kanske nyfikenheten tar över om jag meddelar att manuset skrivs av Tears of the Black Tiger-regissören Wisit Sasanatieng?

Trodde väl det...

En rad mord med mestadels manliga offer förbryllar poliskåren och ingen misstänkt kan kopplas till dåden. En föredetta yrkesmördare, Tai, som blivit informatör åt stadens polis försöker fylla detaljerna i detta svårlösta fall. Tais värdefulla synpunkter har polisen tidigare bortsett från, men när sonen till en statlig tjänsteman mördas måste polisen ha fast mördaren till varje pris.

Information om filmens handling är för nuvarande de enda uppgifter som är tillgängliga om Slice, men fler nyheter kommer med tiden. Håll ögonen öppna!

Av: Peter Nilsson

Inga kommentarer: