torsdag 28 augusti 2008

Guts of a Virgin 3: Rusted Body


Guts of a Virgin 3: Rusted Body (Gômon kifujin)

Skådespelare: Keiko Asano, Saeko Kizuki, Ayu Kiyokawa, Ryota Sakanishi, Hirokazu Yoshihara, Hitomi Kazama, Tsuyoshi Nonaka, Kohei Tsuzaki

År: 1987
Land: Japan
Genre: Skräck, erotik
Regi: Kazuo 'Gaira' Komizu
Manus: Kazuo 'Gaira' Komizu

En grupp Japanska societets män & kvinnor finner det djupt upprörande att de nu för tiden inte har några titlar utan är jämställda med den övriga "pöbeln". De är så ifrån sig att de inte längre vill vara kvar i sitt land och de har en plan för hur de ska kunna komma åt nog med pengar för att fly sitt land och leva i sus och dus för resten av sina liv.

De har kommit en förskingrings skandal i en Japansk bank på spåren och tanken är att de ska lyckas pressa de inblandade på dessa pengar. Alla medel är tillåtna, och används flitigt av 2 bisexuella kvinnor i gruppen. I praktiken innebär det grym tortyr, psykisk manipulation och förförisk sex.

Men det visar sig att banktjänstemannen bakom kuppen (och den som har koden till kontot med pengarna) är mycket tuffare en de andra 2 inblandade och han hävdar envist att han hellre dör en lämnar ifrån sig några pengar. Men, allt här i livet är inte pengar, den lilla gruppen f.d. överklass ägnar sig även åt fantasifulla sexuella lekar. Lekar där både farfadern och hans uppfinningar kommer väl till hands. Hur ska det gå, kan de få några pengar eller är de "dömda" att pinas bland alla vanliga Japaner, på hemmaplan?

Kan ju börja med att säga att den här filmen har inget med originalet att göra och är nog mer av en porrfilm med sleaze feeling en vad den är skräckfilm. Det finns inga monster med gigantiska organ eller några andra övernaturliga tingestar i den här. Rent teoretiskt skulle allt som händer säkert kunna hända i verkligheten. De två bisexuella damerna ser båda väldigt bra ut och är riktigt elaka emot folk de tror gömmer något för dem.

Den startar med en ganska så brutal tortyr stund där en man hängs upp och blir slagen med en bambu käpp, får tänderna utdragna m.m. Sedan lugnar den ner sig ett tag och fokuserar på sex (men oroa er inte, tortyren återkommer). Men vi talar inte vanlig sex, farfadern har uppfunnit en mystisk maskin som kan överföra sexuella impulser, han har inte heller något emot incest och har gladeligen oralsex med sitt kvinnliga barnbarn.

Sexscenerna är ganska så explicita och är ungefär lika grova som på typ "Playboy Channel". Man ser att de gör det på riktigt men man får inte se några närbilder. Det känns lite konstigt när farfadern helt plötsligt börjar snacka om hur det var förr och hur folk inte har respekt för gamla längre. Fattar inte vad sociala kommentarer har med filmen att göra men de tillför klart en bizzar touch till det hela.

Ni som är tokiga i en massor av extras kan ju glömma dessa, det finns en "slideshow" med foton men inte så mycket mer. Har inget direkt att säga om kvaliten på versionerna av filmen. Den är okej men är inte heller något ni tappar hakan över. En ganska så roande film med mycket sex, en del brutal tortyr och mystisk handling.

Av: Christoffer Lyrhed

Inga kommentarer: